4. - 9. klasse
Biologi, Natur & teknologi, Madkundskab
Om forløbet
De fleste kender begrebet ”Fra jord til bord”, og hvad er mere nærliggende end at tage udgangspunkt i den lokale kvægrace Skotsk Højlandskvæg. På ca. 3 timer kommer eleverne gennem emner som: historien om højlandskvæget i Ishøj, landskabspleje, besøg i stalden, anatomi, tilpasning, pasning, parring, stamtavler, aflivning, kvæget som mad og smagsprøve.
Der er god mulighed for at komme helt tæt på de store flotte dyr og tid til både refleksion og spørgsmål.
Sanselighed øger forståelsen. Vi skal røre ved kød, knogler og pels. Vi skal lugte, smage og lytte.
Læs mere om dyrene i Ishøj Dyrepark HER
3-4 timer
Påklædning efter vejret – vi er udendørs. Husk madpakke og solidt fodtøj
Hele året
Senest opdateret 15. januar 2021